Thursday 2 June 2016

Flamenco gifts / Dárky pro tanečnice flamenca

Today I would like to show you something a bit different (yet again :)

Did you know I have a separate shop/profile with gifts for flamenco dancers and lovers? Well, I do not market it a lot, for various reasons, and still thinking if merging it with my felted accessories would be a good idea. Anyway, currently, there are few ready to ship items, but mainly I do custom orders in this shop and have several lovely returning customers who know where to  go if they are looking for gifts for their flamenco friends. They can choose the colours and patterns and it works just fine.

Dneska bych vám chtěla ukázat zase něco trochu jiného.

Víte, že mám samostatný e-shop / profil s dárky pro flamencové nadšence? No, abych pravdu řekla, tak ho zas tak moc nepropaguju. Má to několik různých důvodů a mnohokrát jsem si už říkala, jestli by nebylo jednodušší ho spojit s mými ostatními plstěnými doplňky. Takže jak to vlastně s tímto profilem vypadá? Je zde pár věcí, které jsou hotové a připravené k odeslání do nového domova, ale spíše jsem se zde zaměřila na zboží na objednávku. Mám několik milých stálých zákaznic, které vědí kam se obrátit, když hledají dárky pro své flamencové přátele a mohou si pak vybrat a kombinovat barvy a vzory jak chtějí a funguje to tak skvěle.


So what is on offer:
Some felt purses with needle felted patterns. They can be used for castanets or pens or makeup or anything else. Right now I am making some castanets pouches with two pockets in the lining that will fly to Australia.

Takže co vlastně nabízím:
Kapsičky z plsti s jehlou plstěným vzorem. Mohou být použity na kastaněty nebo na tužky nebo na make up nebo na cokoliv jiného. Právě teď vyrábím 3 taštičky se dvěma oddělenými kapsami na kastaněty, které poletí do Austrálie.






There are hand screen printed bags not only for flamenco shoes.

Dále tu jsou plátěné pytlíky nejen na flamenkové botky.

This was a Christmas order for 5 flamenco friends.
Vánoční objednávka pro 5 flamencových kamarádek.




And special large totes for Bata de Cola skirt or custom sets..

A speciální veliké tašky na sukně Bata de cola nebo různé sady na přání.





I can also make some cute needle felted dancing kittens. Well at least I made those as kittens, but was told by few people now “Oh that is a cute dog”. What do you think – kitty or doggy?

Na přání mohu vyrobit taky jehlou plstěné tančící kočičky. Alespoň jsem je jako kočičky vyráběla, ale několik lidí mi řeklo „jaký roztomilý pejsek“. Takže co myslíte vy – je to pejsek nebo kočička?


And one more flamenco themed gift for a little dancer. This one is completely nuno felted.

A ještě jeden flamencově zaměřený kousek, dárek pro malou tanečnici. Nuno plstěná kabelka.


Have a great weekend.
Mějte krásný víkend.

4 comments:

  1. You have many different interests...I didn't realize that shop was yours too!
    And they're kitties obviously, doggies can't dance :D

    ReplyDelete
  2. You should put these purses in your felt shop as they are felted :) will make it easier to care for your shop too!

    ReplyDelete
  3. I agree with Steph and also that white bag with the red dancer is soooooooooooooo awesome

    ReplyDelete
  4. Yes, the white bag with the red dancer is amazing! I understand how you feel about managing many shops, I have trouble with that myself.

    ReplyDelete